Kristin Lavransdatter

 

NYHET

Nå kan du kjøpe billetter til Kristin Lavransdatter 2021 via Otta kulturhus.

Premiere 26.juni 2021.

Link til billetter:

Otta kulturhus

 

***

 

På grunn av situasjonen rundt koronaviruset, blir årets Kristin Lavransdatter-spel avlyst.

Vi gleder oss til 2021 for å oppleve dette dette fantastiske spelet i ny drakt!

Følg med her for mer info:

Hjemmeside

Facebook

 

 

***

 

Kristinspelet er et uteteater, som bygger på trilogien av Sigrid Undset om Kristin Lavransdatter. Stykket settes opp for tiende gang av Sel teaterlag på Jørundgard i Sel i 2020. Fortellingen har en lokal tilknytning, gjennom at Sigrid Undset hentet inspirasjon fra området til sitt forfatterskap, fra tidlig ungdom og opp i voksen alder.​ 

 

Kristin Lavransdatter er en vakker og sart kjærlighetshistorie, en historie om det dypt mellommenneskelige. Om hvordan savn, lengsel og lidenskap blir satt opp mot religion, tradisjoner og familiebånd. 

 

Sel Teaterlag lover fartsfylte massescener, hester, dramatikk, latter, tårer og masse teater, sier regissør Marie Nikazm Bakken om neste års spel. Marie skriver også et nytt manus basert på triologien til Sigrid Undset. I 2020 er det 100 år siden Kransen første gang ble gitt ut. Det er 21 år siden historien om Kristin Lavransdatter satt opp som spel på Jørundgard for første gang. Sel teaterlag har vært produsent for spelet siden 2011.

 

Her samarbeider både profesjonelle og amatører på- og bak scenen. For å sitere en av mange publikummere i 2019: ”En flott forestilling, tettpakket med sterke scener og nydelige skuespillerprestasjoner som kaller fram både klump i halsen, smil og latter.” (Reidun Barbakken)