De er et amatørteaterlag som liker å jobbe med teater, på scenen og bak scenen. Sel Teaterlag setter opp revy og teater.

De setter i år opp Kristin Lavransdatterspelet på Jørundgard, for niende år på rad.Kristin Lavransdatter er en vakker og sart kjærlighetshistorie, en historie om det dypt mellommenneskelige. Om hvordan savn, lengsel og lidenskap blir satt opp mot religion, tradisjoner og familiebånd. Regi: Birgitte Victoria Svendsen.https://www.kristinspelet.com/

Og for en fantastisk jobb Sel Teaterlag gjør i arbeidet med Kristin-spelet. Det er bare å ta av seg hatten! Her samarbeider både profesjonelle og amatører på- og bak scenen. For å sitere en av mange publikummere i år: ”En flott forestilling, tettpakket med sterke scener og nydelige skuespillerprestasjoner som kaller fram både klump i halsen, smil og latter.” (Reidun Barbakken)

I tillegg jobber de med en oppsetning til i året. Dette kan for eksempel være egenprodusert materiale, krim eller farse. De setter opp stykker for barn, voksne eller en god blanding. Vi kan nevne; Gummi Tarzan, Skrinet – skjebner langs en skinnegang, Mord over en lav sko og Trost i taklampa. Her er det altså noe for flere målgrupper.

Annet de er med på, er ansiktsmaling i forbindelse med arrangement, stand på Ottamartnan osv. Med andre ord en engasjert gjeng!

Foto: Yury Rogachev

Liker du å drive med teater og revy?

Liker du å stå på scenen, eller jobbe i produksjonen?

Har du lyst til å bli med i Sel Teaterlag? 

Bli med i Sel Teaterlag du også!

Kontakt