Otta Handels -og Næringsforening har lansert kampanjen «Stuttreist handel». Kampanjen er et krafttak for å få folk til å benytte seg av det lokale næringslivet. Det er viktig for å kunne…

  • bevare et levende sentrum med variert butikktilbud og tjenester
  • ivareta og skape arbeidsplasser
  • holde liv i andre sine drømmer

 

Gjør din handel lokalt!

#stuttreisthandel

Stuttreist handel-lotteri 4.-12. desember

 

Vi setter stor pris på at du handler lokalt! Under lotteriukene kan du være med i trekningen av kjempefine premier fra området rundt oss. Dette kan være både fine opplevelser og flotte produkter.

Mer info om neste runder kommer.

 

Du deltar i lotteriet ved å skrive navn og tlf på kvitteringen når du handler. Disse putter du i lotteribokser eller leverer til butikken.

 

Her kan du delta:

Jernia, Pillarguri Cafe, Husflid og Brukskunst, Krambua, Blakar Otta Blomsterforretning, Salong Vi2, C)optikk Gøsta Saastad, Ødegaarden Bakeri & Konditori, Babyhjørnet, Priscilla Mote, Dekkman, KIWI, Elkjøp, Extra, Apotek 1, Dressmann, Eurosko, Atelièr Håret Design, Intersport Rondane, Cubus, Lindex, Zavanna, Match, Lene V, Kitch’n, Skoringen, Kafé Kos, Norli

Handlenett

Vi selger nå handlenett fra Otta – byen ved Rondane.

Disse får du kjøpt hos: 

Turistkroken på Amfi Otta (gamle Mix)

Elkjøp Otta

Salong Vi2

Aktiv Otta AS

Otta Turistkontor, Nasjonalparkriket

Stuttreist handel betyr for meg å benytte seg av lokale butikker og bedrifter, holde liv i arbeidsplasser og ta vare på det vi har. Kanskje vi har de i framtiden, og kanskje kan andre satse for å få til noe hvis vi støtter de vi har.

- Åse Marit, 32 år

Stuttreist handel for meg betyr at eg handler i butikkene nær meg. Trøyng ikkje reise "over bekken ette vatn".

- Marit, 63 år