Otta Handels -og Næringsforening har lansert kampanjen «Stuttreist handel». Kampanjen er et krafttak for å få folk til å benytte seg av det lokale næringslivet. Det er viktig for å kunne…

  • bevare et levende sentrum med variert butikktilbud og tjenester
  • ivareta og skape arbeidsplasser
  • holde liv i andre sine drømmer

 

Gjør din handel lokalt!

#stuttreisthandel

Stuttreist handel-lotteri

 

Vi setter stor pris på at du handler lokalt! Under lotteriukene kan du være med i trekningen av kjempefine premier fra området rundt oss. Dette kan være både fine opplevelser fra nærområdet og flotte produkter fra lokale bedrifter.

 

 

Bruk gjerne #stuttreisthandel og #ottabyenvedrondane når du handler.

***

Du deltar i lotteriet ved å skrive navn og tlf på kvitteringen når du handler. Disse putter du i lotteribokser eller leverer til butikken.

 

Her kan du delta:

M. Holum Sport/ Sport 1, Jernia, Krambua, Centrum Magasin, Gullsmed Hans Eglum, C)optikk Gøsta Saastad, Priscilla Mote, Blakar Otta Blomsterforretning, Elkjøp, Salong V12, Dekkmann, Lene V, Kitch´n, Skoringen, Match, Zavanna, Lindex, Cubus, Eurosko, Dressmann, Ateliér Håret Design, Norli, Skeidar. 

Handlenett

Vi selger nå handlenett fra Otta – byen ved Rondane.

Disse får du kjøpt hos: 

Turistkroken på Amfi Otta (gamle Mix)

Elkjøp Otta

Salong Vi2

Aktiv Otta AS

Otta Turistkontor, Nasjonalparkriket

Stuttreist handel betyr for meg å benytte seg av lokale butikker og bedrifter, holde liv i arbeidsplasser og ta vare på det vi har. Kanskje vi har de i framtiden, og kanskje kan andre satse for å få til noe hvis vi støtter de vi har.

- Åse Marit, 32 år

Stuttreist handel for meg betyr at eg handler i butikkene nær meg. Trøyng ikkje reise "over bekken ette vatn".

- Marit, 63 år