Otta Handels -og Næringsforening har lansert kampanjen «Stuttreist handel». Kampanjen er et krafttak for å få folk til å benytte seg av det lokale næringslivet. Det er viktig for å kunne…

  • bevare et levende sentrum med variert butikktilbud og tjenester
  • ivareta og skape arbeidsplasser
  • holde liv i andre sine drømmer

 

Gjør din handel lokalt!

#stuttreisthandel

Stuttreist Handel- lotteri

Vi setter stor pris på at du handler lokalt! Under lotteriukene kan du være med i trekningen av kjempefine premier fra området rundt oss. Dette kan være både fine opplevelser fra nærområdet og flotte produkter fra lokale bedrifter.

Bruk gjerne #stuttreisthandel og #ottabyenvedrondane når du handler.

***

Du deltar i lotteriet ved å skrive navn og tlf på kvitteringen når du handler. Disse putter du i lotteribokser eller leverer til butikken.

 

Her kan du delta:

M. Holum Sport/ Sport 1, Jernia, Krambua, Centrum Magasin, Gullsmed Hans Eglum, C)optikk Gøsta Saastad, Priscilla Mote, Blakar Otta Blomsterforretning, Elkjøp, Salong V12, Dekkmann, Lene V, Kitch´n, Skoringen, Match, Zavanna, Lindex, Cubus, Eurosko, Dressmann, Ateliér Håret Design, Norli, Skeidar. 

Handel i Otta sentrum

Otta byr på et variert utvalg av butikker og tjenester, med varer til både liten og stor, han og henne. Og kort avstand til det meste.

Tekstil, leker, bøker, dagligvarer, apotek, møbler, håndarbeid, musikkinstrument, blomster, bil, frisør, briller, urmaker, smykker, hudpleie, sport og fritid, elektronikk, jernvare, interiør, maling, hobby, sko, bank, kaféer og mye mer.

Vi har i tillegg butikker som har ekstra fokus på lokal mat og drikke. I sommer åpnet butikken Dølakjøtt med «stuttreist» kvalitetskjøtt midt i Otta sentrum.

På Otta finner også du kjøpesenteret Amfi Otta som byr på et stort utvalg butikker, kafé og frisør.

 

Velkommen til en trivelig handel på Otta!

Handlenett

Vi selger nå handlenett fra Otta – byen ved Rondane.

Disse får du kjøpt hos: 

Turistkroken på Amfi Otta (gamle Mix)

Elkjøp Otta

Salong Vi2

Aktiv Otta AS

Otta Turistkontor, Nasjonalparkriket

Stuttreist handel betyr for meg å benytte seg av lokale butikker og bedrifter, holde liv i arbeidsplasser og ta vare på det vi har. Kanskje vi har de i framtiden, og kanskje kan andre satse for å få til noe hvis vi støtter de vi har.

- Åse Marit, 32 år

Stuttreist handel for meg betyr at eg handler i butikkene nær meg. Trøyng ikkje reise "over bekken ette vatn".

- Marit, 63 år